შებოლილი ორაგულის პაშტეტი

Approved by Natia Jinjolava


პაშტეტის და ღვიძლის ჩემნაირ მოძულეებსაც კი ძალიან მოეწონებათ პაშტეტის ეს ვარიანტი, რასაკვირველია, თევზის მოძულეთა ჯგუფსაც თუ არ განეკუთვნებიან. შებოლილი ორაგულის ან ჩვენებური სათალის პაშტეტი, მართლაც უგემრიელესი და საკმაოდ დახვეწილი კერძია, რომელიც თეთრი შოკოლადის არ იყოს, ბევრი არ უნდა ჭამო, თორემ მერე ფასსაც კარგავს და გემოსაც.

Smoked Salmon Paté - შებოლილი ორაგულის პაშტეტი
250 გრ შებოლილი ორაგულის ფილე, 200 გრ ნაღების ყველი (მასკარპონე ან ფილადელფია), 1 ს/კ არაჟანი (სავალდებულო არაა), ნახევარი ლიმონის წვენი, პატარა კონა, წვანე ხახვი და კამა, მარილი (გასინჯეთ, თევზი მარილიანია და შეიძლება მარილის დამატება სულ არ დასჭირდეს) და ახალდაფქული პილპილი. პურის კრეკერები მისატანებლად.
ყველა ინგრედიენტი ერთად მოვათავსოთ ბლენდერში და დავაპაშტეტოთ. გადავუსვათ გახუხულ პურს და გემრიელად მივირთვათ.

საუკეთესო სურვილებით, თქვენი მერი პოპინსი

0 კომენტარი.:

Post a Comment