მარწყვის სალათა ქათმის ხორცით

Approved by Natia Jinjolava


მარწყვის სალათა ქათმის ხორცით
4 პორცია

500 გრ ქათმის გულმკერდის ფილე, ½ ჭ ძმარი ბალზამიკო, 2 პატარა კონა ნორჩი ისპანახი, 2 პატარა კონა სალათი რუკოლა (იყიდება „გუდვილში“), 500გრ მარწყვი გარეცხილი და დაჭრილი, 4 ლენტი დაბრაწული ბეკონი, 100 გრ თხის ყველი დაფშვნილი, ¼ ჭ მოხალული ნიგოზი, 50 მლ ძმარი ბალზამიკო

ქათმის ფილეს მოვასხათ ½ ჭ ძმარი, მოვათავსოთ თავდახურულ ჭურჭელში და მაცივარში შევდოთ 30 წუთით, ან უმჯობესია მთელი ღამით. გავახუროთ ტაფა ან გრილი, მოვაწუწოთ ცოტაოდენი ზეთი და საშუალო ცეცხლზე დავბრაწოთ ქათმის ფილე კარგად ორივე მხრიდან. დავჭრათ ქათმის ფილე, გადავურიოთ სალათის დანარჩენი ინგრედიენტები და გემრიელად მივირთვათ.

საუკეთესო სურვილებით, თქვენი მერი პოპინსი

0 კომენტარი.:

Post a Comment