23.7.11
ტორტი შიფონი (Tort Chiffone) მუსლინის კრემით
Approved byდღეს ატმის ტორტის ფრიად უჩვეულო რეცეპტს შემოგთავაზებთ. მისი ბისკვიტიც განსაკუთრებულია და კრემიც და რაც მთავარია, უზომოდ გემრიელია! მომზადების ტექნოლოგია ნუ შეგაშინებთ, რეალურად - რთული არაფერია.
ბისკვიტისთვის დაგჭირდებათ: 280 გრ ფქვილი, 1 ჩ/კ მარილი, 10 გრ ვანილინი, 0,5 ჩ/კ სოდა, 180 მლ ატმის წვენი, 3 კვერცხი, 250 გრ შაქარი, 120 მლ ზეითუნის ზეთი
კრემისათვის: 300 გრ ატმის პიურე, 150 მლ ცხიმიანი ნაღები, 100 გრ შაქარი, 1 კვერცხი, 2 კვერცხის გული, 1 ს/კ ფქვილი, 1 ჩ/კ კარტოფილის სახამებელი, 300 გრ კანგაცლილი ატამი მოსართავად.
თავად ტორტის მომზადების ტექნოლოგია ქვემოთ მოყვანილ ვიდეო-რეცეპტში ნახეთ, სცადეთ, გააკეთეთ და გემრიელად მიირთვით!
საუკეთესო სურვილებით, თქვენი მერი პოპინსი
1 კომენტარი.:
საინტერესოა... :)))
Post a Comment