ყავა მექსიკურად

Approved by Natia Jinjolava


ცხელი ყავისა და ცივი ნაყინის მექსიკურ ყავაზე უფრო არომატული და გემრიელი კომბინაცია არსად მეგულება. ტეკილასა და კალუას შეხატკბილებულ წყვილს ახალდაფქული ყავის არომატი ნეტარების მწვერვალამდე აყავს, ვანილის ნაყინი კი ცხელი კოქტეილს ნაღების განუმეორებელ სინაზეს აძლევს და ზუსტად საჭირო ტემპერატურამდე დაყავს.

ყავა მექსიკურად
(ჯინა ვებერის რეცეპტი)
1 პორცია
15 მლ ტეკილა, 15 მლ ლიქიორი კალუა, 1 ჭ ცხელი მაგარი ყავა, 50 ან 75 მლ ვანილის ნაღები

ნაყინი გამოვოღოთ მაცივრიდან და ცოტათი შედნობა და დარბილება ვაცალოთ. მერე ყველა ინგრედიენტები ერთმანეთში გადავურიოთ, ჭიქაში ჩავასხათ და დავლიოთ.

საუკეთესო სურვილებით, თქვენი მერი პოპინსი

0 კომენტარი.:

Post a Comment