ტორტი შიფონი (Tort Chiffone) მუსლინის კრემით

Approved by Natia Jinjolava

დღეს ატმის ტორტის ფრიად უჩვეულო რეცეპტს შემოგთავაზებთ. მისი ბისკვიტიც განსაკუთრებულია და კრემიც და რაც მთავარია, უზომოდ გემრიელია! მომზადების ტექნოლოგია ნუ შეგაშინებთ,  რეალურად - რთული არაფერია.
ბისკვიტისთვის დაგჭირდებათ: 280 გრ ფქვილი, 1 ჩ/კ მარილი, 10 გრ ვანილინი, 0,5 ჩ/კ სოდა, 180 მლ ატმის წვენი, 3 კვერცხი, 250 გრ შაქარი, 120 მლ ზეითუნის ზეთი
კრემისათვის: 300 გრ ატმის პიურე, 150 მლ ცხიმიანი ნაღები, 100 გრ შაქარი, 1 კვერცხი, 2 კვერცხის გული, 1 ს/კ ფქვილი, 1 ჩ/კ კარტოფილის სახამებელი, 300 გრ კანგაცლილი ატამი მოსართავად.
თავად ტორტის მომზადების ტექნოლოგია ქვემოთ მოყვანილ ვიდეო-რეცეპტში ნახეთ, სცადეთ, გააკეთეთ და გემრიელად მიირთვით!

საუკეთესო სურვილებით, თქვენი მერი პოპინსი

1 კომენტარი.:

  1. Teo

    საინტერესოა... :)))

Post a Comment