გრეიფრუტის შერბეთი

Approved by Natia Jinjolava

ინგრედიენტები: 1 ლ გრეიფრუტის წვენი, 2 ც ლიმონის წვენი, 2 ც ფორთოხლის წვენი, 200 მლ „კამპარი“, 400 გრ შაქრის პუდრა.
 გრეიფრუტის, ლიმონისა და ფორთოხლის წვენს დავუმატოთ „კამპარი“, შაქრის პუდრა და კარგად მოვურიოთ. შაქარი რომ გადნება, ჩავასხათ თავსახურიან პლასტმასის კონტეინერში და შევდგათ საყინულეში. ნახევარ საათში ერთხელ გამოვიღოთ, კარგად მოვურიოთ და ისევ შევაბრუნოთ გასაყინად. დაახლოებით 2-3 საათში მზად იქნება.
გემრიელად მიირთვით!
(იულია ვისოცკაიას რეცეპტებიდან)
საუკეთესო სირვილებით, თქვენი მერი პოპინსი

0 კომენტარი.:

Post a Comment