კუჭმაჭი ფრანგულად - Tripes a la Mode

Approved by Mary Poppins

ფრანგები რისი ფრანგები იქნებიან, ყველაფერი თუ არ გაართულეს. საკმაოდ შრომატევადი კერძია და მის მომზადებას მინიმუმ 12 საათი უნდა (რაც მეტი მით უკეთესი). ვისაც არ გეზარებათ და ზედმეტად ცხიმიან კერძზე გართულება გაქვთ, შეგიძლიათ სოუსიც გადაწუროთ. ანუ: გამზადებულ კერძს გაწურავთ, წვენს ცალკე გააციებთ. გაციებული წვენი თავზე ქონს რომ გაიკეთებს, მოაშორებთ. ცხიმგაცლილ წვენს ფაშვს დაასხამთ, ერთად გააცხელებთ და მიირთმევთ. ფრანგული კუჭმაჭი სტრუქტურით ძალიან წააგავს ქართულ მუჟუჟს (ხალადეცს), ოღონდ მას ცხლად მიირთმევენ!
ძალიან გრძელი ვიდეო იყო და ფაშვის არჩევის და გარეცხვის პროცესი ჩამოვაჭერი (ამის საჭიროება საქართველოში არ გვაქვს, უკვე გარეცხილი იყიდება), იმედია არ მიწყენთ!





საუკეთესო სურვილებით, თქვენი მერი პოპინსი

1 კომენტარი.:

  1. Anonymous

    The other day, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to see
    if it can survive a forty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she
    has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!



    Feel free to surf to my homepage :: sodomic

Post a Comment