20.3.11
კუჭმაჭი ფრანგულად - Tripes a la Mode
Approved byფრანგები რისი ფრანგები იქნებიან, ყველაფერი თუ არ გაართულეს. საკმაოდ შრომატევადი კერძია და მის მომზადებას მინიმუმ 12 საათი უნდა (რაც მეტი მით უკეთესი). ვისაც არ გეზარებათ და ზედმეტად ცხიმიან კერძზე გართულება გაქვთ, შეგიძლიათ სოუსიც გადაწუროთ. ანუ: გამზადებულ კერძს გაწურავთ, წვენს ცალკე გააციებთ. გაციებული წვენი თავზე ქონს რომ გაიკეთებს, მოაშორებთ. ცხიმგაცლილ წვენს ფაშვს დაასხამთ, ერთად გააცხელებთ და მიირთმევთ. ფრანგული კუჭმაჭი სტრუქტურით ძალიან წააგავს ქართულ მუჟუჟს (ხალადეცს), ოღონდ მას ცხლად მიირთმევენ!
ძალიან გრძელი ვიდეო იყო და ფაშვის არჩევის და გარეცხვის პროცესი ჩამოვაჭერი (ამის საჭიროება საქართველოში არ გვაქვს, უკვე გარეცხილი იყიდება), იმედია არ მიწყენთ!
ძალიან გრძელი ვიდეო იყო და ფაშვის არჩევის და გარეცხვის პროცესი ჩამოვაჭერი (ამის საჭიროება საქართველოში არ გვაქვს, უკვე გარეცხილი იყიდება), იმედია არ მიწყენთ!
საუკეთესო სურვილებით, თქვენი მერი პოპინსი
0 კომენტარი.:
Post a Comment